Støtt oss

Ditt bidrag er viktig

Støtt oss

Ditt bidrag er viktig

Du kan enkelt støtte oss på følgende måter:

  • Bruk gavekontoen: 9791.11.62222
  • Ring oss på tlf 23 29 05 00 og be om informasjon om hvordan du kan bli (fast) giver.

En varm takk til deg som vil bidra og hjelpe oss!

Du har sikkert vært rundt i byen og sett de som lever på gata og sliter med rus. Det er mange hjerteskjærende skjebner der ute. Men disse representerer bare toppen av isfjellet. Det er mange flere – vi ser de bare ikke. Nøde gjelder ikke bare dem, men også deres pårørende. Hjelper vi èn, hjelper vi mange.

Til oss kommer kommer et mangfold av rusavhengige, som alle har et felles ønske om å bli fri fra sin avhengighet.

Vidar Johnsen kom til P22 da alt hadde blitt svart. Han snublet inn døra på P22. “De så meg da jeg lå nede, de tok meg på alvor da jeg ikke orket mer”, har han siden sagt. I dag bekjenner han: “Jeg hviler i Ham som har frelse meg”.

Etter at Vidar var hos oss, har han brukt livet sitt til å hjelpe andre som ligger nede. På sin Harley Davidson har han spredd lys i beryktede MC-gjenger. Han har jobbet i barnevernet for å hjelpe de som trenger ekstra omsorg. Det høyeste ønske moren til Vidar hadde var å se sønnen bli rusfri. “Nå har han ikke bare lagt det gamle livet bak seg; han utgjør også en forskjell for andre!”, sier hun. Vi blir ydmyke og takknemlige for historier som denne.

Nærmere 300 rusavhengige skrives inn på P22 hvert år. De trenger en trygg havn, håndfast hjelp og håp. Vi har lav terskel og høyt engasjement, og strekker oss langt for å hjelpe den enkelte inn i gode prosesser mot et rusfritt liv. Vil noen bli kjent med Jesus, legger vi til rette for det.

Økonomisk er en slik døgnkontinuerlig innsats svært krevende. Vi trenger hjelp for å kunne hjelpe.

Gjør P22 til din utstrakte hånd til rusavhengige i Oslo!